Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL: Un copil de 4 ani s-a urcat la volanul unei maşini şi a accidentat un muncitor, apoi a lovit o maşină şi o casă

libertatea.ro
accident masina

Un copil de patru ani şi jumătate, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a urcat la volanul unei maşini, miercuri, pe o stradă din Oradea, unde a provocat rănirea unui muncitor, după care a lovit un alt autoturism şi s-a oprit cu maşina într-un imobil. Muncitorul a suferit leziuni uşoare, însă poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducere fără permis.

Incidentul a avut loc pe strada Seleuşului din Oradea, unde un copil lăsat nesupravegheat de părinţi a urcat în autoturismul familiei, care era descuiat şi avea cheile în contact şi pe care l-a pornit şi l-a condus pe o distanţă de aproximativ 20 de metri, scrie news.ro.

Citește și: Atenție! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță după 8 luni

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro că minorul a lovit cu maşina un bărbat de 43 de ani, care lucra la şosea.

"După ce a acroşat un muncitor, căruia i-a provocat leziuni uşoare, autoturismul condus de minor a pătruns pe sensul opus, unde a acroşat un alt autoturism, ulterior lovind un imobil"”, a precizat Alina Dinu.

Citește și: Sumă colosală! Cât valorează un bun care a aparținut celebrei Marilyn Monroe

Muncitorul a fost transportat la spital, însă medicii l-au lăsat să plece acasă după ce i-au acordat îngrijiri, el suferind contuzii uşoare.

Copilul nu va putea fi cercetat penal, însă poliţiştii au deschis un dosar penal, conform procedurilor, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis.

Citește și: Lovitură grea pentru cei care au cumpărat mai multe mașini second-hand! Ce se va întâmpla .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.