Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz istoric în PNL: Mircea Hava va avea, pentru prima dată, contracandidat pentru șefia PNL Alba, din tabăra lui Florin Cîțu

zi-de-zi.ro
Mircea Hava

Doi candidaţi îşi vor disputa vineri funcţia de preşedinte al PNL Alba, fiind pentru prima dată când actualul lider al organizaţiei judeţene, europarlamentarul Mircea Hava, va avea concurenţă - în persoana preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel.

Cei peste 420 de delegaţi la conferinţa de alegeri din cadrul organizaţiei PNL Alba vor avea de ales între actualul preşedinte, Mircea Hava, cel care înainte de a fi ales europarlamentar a fost primar al municipiului Alba Iulia timp de 6 mandate, şi prim-vicepreşedintele filialei Ion Dumitrel, preşedinte al CJ Alba de un deceniu şi jumătate. Ambii provin din Partidul Democrat.

Citește și: Lider important din PNL refuză să dezvăluie apartenența la una din tabere și își păstrează neutralitatea

Pentru aproape toate funcţiile de conducere din Biroul Politic Judeţean sunt, cu două excepţii, câte doi candidaţi, excepţie făcând cele pentru care s-au înscris primarii din Cîmpeni, Dan Cristian Paşca, şi Ocna Mureş, Silviu Vinţeler.

La alegerile de la Alba Iulia, care vor avea loc vineri, de la ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sunt aşteptaţi şi Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Citește și: Mircea Hava îl URECHEAZĂ pe Claudiu Năsui: NU e bine să flenduri tema privatizării industriei de armament

Organizaţia Alba va avea una dintre cele mai numeroase participări din rândul filialelor judeţene la Congresul PNL din septembrie. Ludovic Orban este susţinut de Mircea Hava, iar Florin Cîţu de Ion Dumitrel, potrivit declaraţiilor mai mult sau mai puţin voalate ale acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.