Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A stat cu mortu-n casă: o femeie a ținut cadavrul mamei sale mai multe zile, fără să anunțe

Trupul unei bătrâne, care ar fi murit în urmă cu mai multe zile, a fost găsit de poliţişti în locuinţa acesteia, ei intrând acolo după ce au obţinut un mandat de percheziţie. Oamenii legii aveau informaţii că femeia este moartă, dar că este ţinută în casă de fiica ei, care nu îi anunţase decesul şi nici nu începuse formalităţile pentru înmormântare, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii de la Postul de Poliţie Soleşti fuseseră sesizaţi că există suspiciuni că o femeie de 80 de ani ar fi murit şi este ţinută în casă de fiica ei.

Oamenii legii au mers la adresa respectivă, iar fata bătrânei, în vârstă de 59 de ani, le-a spus că mama ei a murit şi că se află la morga Spitalului Judeţean Vaslui, dar nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casă.

Citește și: Donald Trump are MARI PROBLEME: Camera Reprezentanţilor a anunțat că îi va analiza decizia în cazul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi

Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că la morgă nu se află nicio persoană cu acel nume. Atunci, oamenii legii au solicitat un mandat de percheziţie a locuinţei respective, iar când au intrat în casă au găsit-o pe bătrână moartă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului. De asemenea, specialiştii vor stabili şi cu câte zile în urmă survenise moartea bătrânei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.