Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant - Minoră otrăvită de familie pentru a avorta după ce mama sa a permis să fie violată

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Mai mulți membri ai familiei unei adolescente din Statele Unite au fost arestați, după ce au forțat-o pe tânăra de 15 ani bea terebentină pentru a avorta, potrivit stirileprotv.ro

Potrivit autorităților, mama, mătușa și iubitul fetei ar fi obligat-o pe fată să consume o substanță toxică pentru a-i provoca avortul, după ce pastila de a doua zi nu a avut niciun rezultat, relatează Daily Mail.

Poliția a fost anunțată de personalul unei organizații pentru protecția a copilului, după ce tânăra a fost internată într-un spital din Bartley, Virginia de Vest, în urma consumului forțat de terebentină. Fundația a precizat că fata ar fi fost abuzată sexual, iar mama ei a declarat că i-a permis bărbatului să întrețină relații sexuale cu fiica ei.

Potrivit autoritățior, Daniel Atwell, în vârstă de 24 de ani, a abuzat-o și lăsat-o însărcinată pe tânără, când acesta locuia cu fata de 15 ani și cu mama acesteia. Sharon Baker, mama fetei, a declarat poliției că își dăduse acordul ca tânărul de 24 de ani să întrețină relații sexuale cu fiica ei.

O lună mai târziu, au aflat că fata e însărcinată. Astfel, i-au cumpărat pilula de a doua zi, însă aceasta nu a avut niciun efect. De aceea, victima a fost forțată de mătușă să bea terebentină, ceea ce i-a cauzat o stare de rău, având nevoie de spitalizare.

Bărbatul care ar fi abuzat-o pe fată și mama acesteia au fost arestați, iar mătușa fetei a fost și ea arestată pe motiv că a încercat să ucidă sau să rănească prin otrăvire. Toate cele trei persoane au fost eliberate pe cauțiune și așteaptă procesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.