Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT pe o terasă - O femeia a fost înjunghiată în piept de fostul concubin. Atacatorul a fost prins de polițiști

socant

O femeie care lucrează ca bucătăreasă la o terasă din Iaşi a fost înjunghiată în piept şi în braţ, vineri seară, de fostul său concubin, chiar în local. Femeia a fost transportată la spital, iar agresorul, care fugise, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Ziarul de Iaşi scrie că incidentul a avut loc la terasa Corso, unde femeia, în vârstă de 47 de ani, lucrează ca bucătăreasă. Ea a fost înjunghiată de fostul ei concubin, în vârstă de 62 de ani, fiind transportată la spital cu răni la torace şi antebraţ.

BOMBĂ Laura Codruța Kovesi s-a despărțit de fostul concubin: El este NOUL IUBIT al fostei șefe a DNA - FOTO

Agresorul a fugit, dar a fost prins de poliţişti şi dus la audieri. Ziarul de Iasi mai scrie că bărbatul are probleme cu alcoolul şi ar fi lovit-o pe femeie cu cuţitul din gelozie. El a susţinut în faţa poliţiştilor că femeia l-a atacat cu cuţitul pe care îl folosea în bucătăria localului, iar el i l-a smuls din mână şi a lovit-o. Martorii susţin că femeia ar fi strigat la un moment dat că nu îi mai dă bani de "păcănele", mai notează sursa citată.

"Am fost anunţaţi că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuţit în zona toracică şi a braţelor. Suspectul a fost luat de către poliţişti şi dus la Secţia III de Poliţie, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.