Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz revoltător: Un bărbat care a recunoscut că a racolat minori în scopuri sexuale a primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii la şcoală

F. P.
pedofili

Un bărbat de 53 de ani, acuzat de racolarea minorilor în scopuri sexuale, a fost condamnat la închisoare doar cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunității, la primărie sau chiar la şcoala din sat.

Bărbatul din Vaslui nu avea antecedente penale și a colaborat cu organele judiciare, ceea ce l-a ajutat să primească o pedeapsă ușoară, notează Libertatea.

O fetiță de zece ani i-a povestit mamei cum vecinul său, bărbatul în cauză, o ademenea cu bani. Se întâmpla în vara anului 2019 într-un sat de pe Valea Prutului, în comuna Stănilești.

"Profitand de faptul că au rămas singuri, inculpatul i-a propus persoanei vătămate să se întâlnească la casa fiului său, unde nu locuia nimeni, să se sărute și să facă prostii, promițându-i suma de 200 de lei. Pe timpul discuției, inculpatul simula din poziția în care se afla un act sexual. Persoana vătămată s-a speriat și a plecat din curte, relatând celorlalți copii propunerea inculpatului și, ajunsă acasă, i-a povestit cele întâmplate mamei sale", au informat anchetatorii despre unul dintre momente.

Mama fetei a sesizat Poliția când a aflat despre ce s-a întamplat, iar oamenii legii au descoperit că nu era prima dată când bărbatul proceda astfel. Bărbatul a recunoscut toate faptele, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Acum, timp de doi ani, acesta va trebui să respecte un program de supraveghere și nu are voie să se apropie de victimă la mai puțin de 100 de metri. De asemenea, trebuie să efectueze 80 de zile de muncă în folosul comunității la primărie sau la școala din sat.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.