Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant: Cum a aflat un bărbat că nu este tatăl copilului pe care îl creștea

The Sun
pompier anglia

Un pompier din Marea Britanie a rămas șocat atunci când, verificând camera de supraveghere instalată în casă pentru câinele său, a descoperit că nu este tatăl copilului pe care credea că îl are cu soția sa.

Rob Parsons, în vârstă de 34 de ani, se afla la muncă atunci când a decis să arunce o privire prin camera de supraveghere pentru a se asigura că totul este în regulă acasă. Cu surprindere, a observat că soția sa discuta pe Facetime cu un alt bărbat și îi spunea copilului să-l strige "tati", conform dailymail.co.uk.

Rob și soția sa s-au cunoscut chiar înainte de impunerea lockdown-ului din cauza pandemiei. S-au logodit în 2021, de Crăciun, iar în anul următor au devenit părinți pentru prima dată, când copilul lor a venit pe lume.

Acum, Rob dezvăluie că soția sa a avut o relație timp de trei ani cu un coleg de muncă, care ar fi tatăl biologic al copilului, în timp ce el este cel care figurează pe certificatul de naștere al minorului.

Un test ADN efectuat de Rob a confirmat că el nu este tatăl biologic al copilului, iar de atunci a decis să întrerupă legătura cu fetița pe care a crezut că este a sa, mutându-se în casa părinților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.