Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în București - Două minore au fost ținute în cătușe și forțate să se prostitueze de un bărbat

DIICOT

Un individ a recrutat două fete minore pentru videochat și prostituție, într-o locuință din București. Când nu le putea supraveghea, le ținea în cătușe.

Din cercetările polițiștilor din Ploieşti și ale procurorilor DIICOT a reieșit că, în perioada mai – iunie a.c., un individ ar fi recrutat, adăpostit și primit, în scopul exploatării sexuale, două minore, pe care le-ar fi obligat să practice activități de videochat și prostituție.

„S-a reținut că, în intervalul mai-iunie 2023, inculpatul a recrutat, transportat și adăpostit, în locații închiriate din municipiul București, două persoane vătămate minore în scopul obținerii unor beneficii materiale prin exploatarea sexuală a acestora. O victimă a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu mai multe persoane, racolate fie prin intermediul anunțurilor, fie direct de către inculpat, iar cea de-a doua să presteze servicii de videochat pe o platformă online, sumele astfel obținute fiind însușite de către inculpat”, informează DIICOT.

Una dintre fete, de mai multe ori, ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul, aceasta aflându-se într-o stare de vulnerabilitate cauzată de situația sa familială (plasament la asistent social), fapt de care ar fi profitat persoana bănuită, în activitatea de exploatare.

Astfel, în perioada 6 – 27 august, polițiștii au găsit fata în București.

Pe timpul nopții, dar și în momentele în care bănuitul nu putea supraveghea victimele, acesta le imobiliza folosind o pereche de cătușe cumpărată online.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.