Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Germania: Mai mulți români...

fm-live.de
politie germania

–De unde veniți? –Dintr-un loc mic, doamnă, nu mai știu cum îi spune. –Veniți din Spania, Franța, Germania? –Din Germania, dragă doamnă, dar ne-a dat jos din tren poliția, că n-aveam bilete. N-avem nici de mâncare, nu știm pe nimeni. –Dar ce vreți dvs. să faceți? –Ne e foame, doamnă, să nu facem vreo prostie. –Unde vreți să ajungeți acum, când toată lumea este obligată să stea acasă? –Nu știm, doamnă, nu avem pe nimeni. –Mergeți  la poliția gării ca să vă orienteze ei. -Nu, doamnă, în niciun caz la poliție, de-abia am scăpat cu spaima de ei și fără amendă.

–Dar ce ați făcut în Germania, ați lucrat undeva? –Da, doamnă am lucrat la un abator. –Patronul dvs., care v-a adus cu un contract în Germania, este obligat să vă descurce acum, adică să vă asigure transportul acasă, dacă nu mai are să vă dea de muncă. –Patronul e un pungaș, nu ne-a plătit ultimul salariu, a dat faliment și a dispărut.  –Puteți să vă notați un număr de tel de la un sindicat de aici din Frankfurt, FAIR, care se ocupă de drepturilor muncitorilor care migrează prin Europa. Vorbesc și românește cei de acolo.

ziarulromanesc.de , relatează prin ce au trecut mai multi romani care au fost dati afara, nu li s-a mai platit salariul, iar patronul a disparut..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.