Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Vâlcea! O elevă de 15 ani, drogată și violată de patru colege după ce a fost sechestrată în casa uneia dintre agresoare

Politia nu treceti

Caz șocant în Vâlcea! Drogată, o elevă de 15 ani, violată de patru colege după ce a fost sechestrată în casa uneia dintre agresoare

O petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea s-a finalizat cu arestarea a patru eleve de liceu. O fată, colegă cu ele, în vârstă de 15 ani, le acuză că au drogat-o, apoi au sechestrat-o și au violat-o.

Fapta s-a consumat în urmă cu mai bine de două săptămâni, la finele lunii aprilie 2023, dar informații despre teribila poveste au apărut în spațiul public abia în cursul acestei săptămâni.

Potrivit acestora, distracția din clubul vâlcean s-a mutat în casa unei dintre elevele de liceu. Doar că aici adolescenta de 15 ani a fost sechestrată de colegele sale. Drogată, fata a fost agresată sexual, anunță adevarul.ro.

Când a ajuns acasă, victima a povestit părinților întregul coșmar pe care l-a trăit, iar aceștia au depus imediat o plângere penală la Poliție. Apoi au cerut Inspectoratului Școlar Vâlcea ca fiica lor să fie transferată la un alt colegiu din Râmnicu Vâlcea.

Cauza complexă a fost preluată de la Poliția Râmnicu Vâlcea de către DIICOT Vâlcea

Fiind vorba la mijloc despre consum / trafic de droguri, cauza complexă a fost preluată de la Poliția Râmnicu Vâlcea de către DIICOT Vâlcea.

Între timp, cele patru agresoare au fost arestate preventiv. Tribunalul Vâlcea a prelungit mandatul de arestare până în data de 6 iunie 2023. Tinerele au contestat decizia la Curtea de Apel Pitești, care în cursul acestei săptămâni a respins solicitarea inculpatelor.

Pe surse am aflat că nu toate persoanele implicate în acest straniu caz învățau la același colegiu cu victima, iar cel puțin una dintre acestea practică artele marțiale de mai mulți ani. Potrivit unor informații, o parte dintre fete ar fi fost colege mai mari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.