Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant la Brașov - Un tânăr a fost arestat după ce a șantajat o fetiță de 10 ani, obligând-o să-i trimită imagini compromiţătoare cu ea

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a şantajat o fată în vârstă de 10 ani din Constanţa, obligând-o să-i trimită imagini compromiţătoare cu ea, informează news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie, în judeţul Braşov, la domiciliul unei persoane bănuite de pornografie infantilă şi şantaj.

“Din cercetări a reieşit faptul că persoana în cauză, un bărbat, de 20 de ani, din judeţul Braşov, ar fi determinat o minoră, de 10 ani, din judeţul Constanţa, să îi transmită fotografii cu aceasta în ipostaze compromiţătoare. Ulterior, ar fi constrâns-o pe minoră să îi mai trimită şi alte imagini compromiţătoare cu aceasta, prin şantajare cu postarea imaginilor iniţiale pe o reţea de socializare”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar pe data de 29 ianuarie Tribunalul Constanţa a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.