Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant: Radu Popa, șeful complexului sportiv Arcul de Triumf, a dat echipa națională de rugby afară de pe teren/ UPDATE

Radu Pop
Radu Popa, șeful complexului sportiv Arcul de Trium

Naționala de rugby a României nu a fost lăsată să se antreneze în această dimineață pe stadionul Arcul de Triumf, informează în exclusivitate Pro Sport. Replica lui Radu Popa, la finalul articolului.

Decizia a fost luată de Radu Popa, șeful complexului sportiv, care inițial își dăduse acordul. Terenul era protejat din cauza vremii, dar Alin Petrache, președintele FR de Rugby, a solicitat în scris ca jucătorii naționalei să se antreneze pe iarbă înaintea plecării la Bruxelles, după ce la ședințele de pregătire pe sintetic au existat 4 accidentări. Deși verbal răspunsul a fost pozitiv, la intrarea în stadion rugbiștii au fost întorși din drumul spre gazon. „Am avut o singură solicitare pentru un antrenament astăzi pe iarbă și din păcate am fost informați în această dimineață, cu câteva minute înainte de sesiunea de pregătire, că nu putem să folosim terenul central pentru 50 de minute”, a declarat Alin Petrache, președintele FR de Rugby.

Context

Echipa României, care a trecut sâmbătă de Polonia cu 67-27, are programat următorul meci în data de 11 februarie, în deplasare, cu Belgia, apoi la interval de o săptămână cu Portugalia tot în deplasare.

Începând cu sezonul 2023 al REC, competiţia se desfăşoară într-un nou format, echipele fiind împărţite în două grupe. Primele două echipe din fiecare grupă vor juca în semifinale pentru accederea în marea finală, în timp ce ultimele două clasate din fiecare grupă vor juca în semifinale, apoi în meciurile de clasament.

România face parte din Grupa B, alături de Portugalia, Belgia şi Polonia, în timp ce în Grupa A se află Georgia, Ţările de Jos, Spania şi Germania.

Replica lui Radu Popa

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.