Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz unic în politică: Trei primari au votat conducerea PSD la ora 17, iar la ora 18 erau deja la PNL

traseism

Fostul secretar general al PSD Arad Florin Tripa dezvăluie un amănunt incredibil cu privire la desfășurarea conferinței extraordinare de alegeri a filialei, desfășurată ieri după amiază, de la ora 17. Anume că trei dintre primarii PSD, cel de la Beliu, cel de la Șicula și cel de la Livada, au participat la votul PSD după care au plecat la PNL, notează presa locală.

Tripa sugerează că această „mișcare” le-a fost impusă celor trei de către chiar președintele PNL, Gheorghe Falcă, acesta dorindu-și ca PSD Arad să fie condusă în continuare de Dorel Căprar, cu care șeful liberal s-ar fi înțeles.

"Gheorghe Falcă și-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad. Unelte la dispoziție, 3 transfugi din partid, primari aleși pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală. Dacă mă întrebați cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susținut și alături de care am gândit dezvoltarea localităților pe care le administrează. Cât tupeu și stomac trebuie să ai în ziua de astăzi să te numești : Emanuel Horhat Coraș (Beliu – nota red.), Duțu Căprar (Sicula – nota red.) sau Iosif Bimbo (Livada – nota red.)", scrie Tripa pe Facebook.

Florin Tripa postează o fotografie în care se poate observa că primarul de la Livada a participat la Conferința Extraordinară a PSD, de la ora 17, dar și la lansarea candidaților PNL, la Polivalentă, de la ora 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.