Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazinouri cu retrageri instant - Ghidul expertului

Shutterstock - Profimedia
card

Există cazinouri cu retrageri instant? Desigur! Totuși, există și o mică diferență sau mai bine zis reinterpretare a cuvântului instant. Mai exact, în lumea cazinourilor online, o retragere instant este orice retragere care este procesată în 24 de ore.

Orice retragere care nu ajunge în contul tău bancar în primele 24 de ore nu mai poate fi numită instant. Evident, există și cazinouri cu retrageri instantanee care pot procesa o retragere cu adevărat instant. Aceste platforme pot fi găsite accidental, dar nu uita că poți apela și la o platformă de comparație a cazinourilor. Majoritatea platformelor au filtre de căutare pentru acest tip de cazinouri!

Iată acum toate celelalte lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinourile de acest fel.

content-image

Cazinourile cu retrageri instant vs. platformele cu plată rapidă

Vei întâlni cazinouri online promovate în ambele feluri. Deși, de regulă, termenii menționați implică același lucru, există uneori o diferență. Mai exact, retragerile instant pot fi tratate ca și retrageri instant. Mai exact, plata este procesată în doar câteva ore, ba chiar în secunda 2, după cum s-ar spune.

Apoi, cazinourile promovate ca având plată rapidă se referă la tipul inițial menționat în introducere. Mai exact, se referă la o plată/retragere procesată în maxim 24 de ore.

Această diferență trebuie cunoscută. De ce anume? Ei bine, pentru ca ea este motivul pentru care ar trebui să citești termenii, condițiile și alte informații aferente cazinoului. De regulă, vei găsi cu ușurință informații care confirmă sau infirmă posibilitatea de a realiza o plată instant.

content-image

De ce sunt populare retragerile instantanee?

Platformele cu posibilitatea de retrageri instant sunt destul de populare. De altfel, acestea oferă jucătorilor posibilitatea de a-și accesa câștigurile cât mai curând cu putință. Cine nu ar dori acest lucru?

Așadar, aceste cazinouri sunt populare pentru că jucătorii își primesc banii rapid. Totodată, nu trebuie ignorat faptul că o platformă cu retrageri instant denotă profesionalism. Cazinourile cu probleme au dificultăți chiar și la implementarea unei metode de plată/retragere. Totuși, atunci când vezi un cazinou cu retrageri instantanee disponibile, știi că ai dat peste o comoară.

content-image

Care pot fi dezavantajele acestor retrageri instantanee?

Desigur, nu pot fi toate bune și frumoase! Există și câteva dezavantaje pe care va trebui să le gestionezi atunci când ai de-a face cu retrageri instant. În primul rând, este vorba despre limitele la retragere. Puține sunt platformele care îți vor permite să retragi sume mari de bani instant. În schimb, acestea preferă să impună o limită - la nivel de sumă, dar și la nivel de retrageri per zi.

Aceasta este o modalitate a cazinoului de a ține pasul cu tranzacțiile și de a preveni fraudele, evident.

Apoi, un alt dezavantaj constă în faptul că platforma de cazinou nu poate influența perioada de procesare a retragerii. Platforma trimite instant banii către contul sau cardul tău, dar procesatorul de plăți poate avea o anumită perioadă fixă de procesare. Unii procesatori sau metode de retragere acționează instant. Altele au o perioadă de așteptare de câteva ore sau chiar de 1 zi lucrătoare.

content-image

Care sunt cele mai rapide metode de retragere?

După cum a fost menționat, timpul de retragere este influențat și de metoda de retragere în sine. O plată/retragere trebuie procesată atât de cazinou, cât și de procesatorul de plăți.

Cele mai rapide metode de retragere sunt PayPal, Skrill, card bancar (Visa și MasterCard), precum și tranferurile bancare (într-un cont bancar). PayPal și Skill sunt metode de plată și retragere exclusiv online, cunoscute pentru viteza lor. Dacă se pune problema plăților instant, acestea sunt metodele pe care vrei să le vezi.

Totuși, cardurile bancare pot fi la fel de rapide. Dacă este vorba despre un cazinou cu renume național, atunci transferul către un card bancar poate fi realizat instant. De regulă, transferurile de acest tip durează cel mult 24 de ore.

Transferul bancar este una dintre cele mai puțin rapide metode de retragere. În cel mai bun caz, un transfer bancar este complet procesat în mai puțin 24 de ore. Totuși, există și cazuri în care acestea sunt rezolvate în 2-3 zile lucrătoare. Astfel, mulți împătimiți ai jocurilor de noroc nu numesc transferurile bancare transferuri instant.

content-image

Ce spun experții despre retragerile instant?

Cazinourile cu retrageri instantanee sunt de regulă cunoscute la nivel național pentru serviciile oferite. Acestea nu sunt chiar atât de greu de găsit, dacă te limitezi la platforme care operează în România.

Totuși, trebuie să te asiguri de faptul că poți utiliza o metodă de retragere rapidă disponibilă în cazinou. Doar așa te vei putea bucura de retrageri instantanee - responsabil, rapid și fără stres!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.