Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Andres Escobar s-ar putea repeta: Un alt fotbalist al Columbiei a fost amenințat că va fi UCIS, după eșecul de la Mondiale

Carlos Sanchez

Carlos Sanchez trăieşte o adevărată dramă în aceste zile. Eliminat în minutul 3 al partidei Columbia – Japonia, pentru că a oprit mingea cu mâna în careu, mijlocaşul sud-american a primit ameninţări cu moartea.

Poliţia columbiană a trimis deja cazul unei echipe criminalistice să pentru a-l investiga. Carlos Sanchez a primit o serie de amenţinări cu moartea în mediul online, după ce şi-a lăsat echipa în ”10”, ca urmare a infracţiunii comise în suprafaţa de pedeapsă. În urma fazei respective, Japonia a deschis scorul, iar la final a învins Columbia cu 2-1, un rezultat greu de digerat de fanii sud-americani. Pe lângă faptul că fotbalistul a fost extrem de criticat, un utilizator de Twitter a alăturat o poză a lui Andres Escobar lângă cea a lui Sanchez cu mesajul: ”Îţi propun un vis!”.

Citește și: Monica Macovei, lovitură neașteptată pentru Kovesi! Declarații tranșante ale fostului ministru al Justiției

Andres Escobar, unul din jucătorii de bază ai Columbiei la începutul anilor 90, a fost ucis după Cupa Mondială din 1994, la câteva zile după ce sud-americanii au fost eliminaţi din competiţie, cu un autogol al fundaşului în partida cu Statele Unite, scrie mediafax.ro.

Selecţionerul Jose Pekerman l-a descris pe Carlos Sanchez ca fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai Columbiei. Mijlocaşul la închidere a blocat o minge cu mâna în minutul 3 al partidei cu Japonia, în tentativa de a bloca un şut al lui Shinji Kagawa pe care scria gol. Columbia a reuşit să egaleze pe parcursul partidei, dar jucătorul în minus avea să o coste până la final.

Citește și: Interesant! Cine se află în cărți pentru „Ferma Vedetelor 4”

La partida desfăşurată la Saransk au asistat aproximativ 25.000 de columbieni, care au plecat de la meci extrem de dezamăgiţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.