Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul campionului național la box care a ajuns în comă la spital - Percheziții și rețineri în Bistrița-Năsăud

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Polițiștii din județul Bistrița-Năsăud anunță că au efectuat patru percheziții și au reținut două persoane în dosarul care vizează scandalul în care a fost implicat un campion național la box. Sportivul Daniel Borgovan a ajuns zilele trecute în comă la spital, după ce ar fi fost bătut în scara blocului în care locuiește.

„În cursul zilei de vineri, 27 octombrie 2023, în vederea administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au pus în aplicare un număr de 4 mandate de percheziție domiciliară emise de instanța de judecată, în localitățile Bistrița și Șintereag, fiind identificate și ridicate diferite mijloace materiale de probă.

În continuarea cercetărilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

La data de 28 octombrie 2023, cele două persoane reținute, în vârsta de 33, respectiv 28 de ani vor fi prezentate judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrita cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

O ceartă cu iubita

Daniel Borgovan, campion național la box și multiplu medaliat la campionate de profil, a avut o ceartă cu iubita în apartamentul din Bistrița. La un moment dat, de frică, femeia a cerut ajutorul unui prieten. Un bărbat ar fi ajuns la domiciliul celor doi, apoi scandalul s-a mutat în casa scării.

După multe îmbrânceli și lovituri, tânărul a căzut pe scări și s-a rostogolit de la etajul patru până la etajul trei. În prezent, starea de sănătate a victimei este extrem de gravă.

”Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat luni Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Mama tânărului susține că ar fi ajuns mai multe persoane la domiciliul celor doi și că totul ar fi fost organizat

„A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din câte ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a spus mama tânărului, pentru observatornews.ro.

Un apropiat de-al campionului susține că loviturile au fost extrem de puternice.

„Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a declarat Marcel, prietenul lui Daniel, pentru sursa citată.

Duminica trecută, aproximativ 700 de persoane s-au strâns în fața spitalului din Bistrița pentru a se ruga pentru Daniel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.