Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Navalnîi - Kremlinul ignoră total Occidentului

Twitter
Alexei Navalnîi

Kremlinul dă asigurări că ”nu va lua în considerare” cereri occidentale de eliberare a principalului opozant rus Aleksei Navalnîi şi se declară ”îngrijorat” de îndemnurile acestuia la manifestaţii în masă - ”ilegale” în Rusia, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Este un caz întru totul intern, iar noi nu vom permite nimînui să se amestece în el”, a declarat marţi presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

Peskov denunţă, de asemenea, ”îndemnuri îngrijorătoare” ale lui Navalnîi - arestat la întoarcerea sa în Rusia, duminică, după cinci luni de convalescenţă în Germania, în urma unei presupuse otrăviri cu noviciok de care-l acuză pe Vladimir Putin - la manifestaţii în masă împotriva plasării sale în detenţie.

Citește și: Gheorghe Falcă intră la RUPERE în plin SCANDAL din PNL: Ludovic Orban NU trebuie să demisioneze

Un tribunal rus a dispus luni plasarea în detenţie a opozantului rus Aleksei Navalnîi pe o peroadă de 30 de zile, începând de la data controversatei sale arestări, duminică, de către serviciul penitenciar rus (FSIN), la sosirea sa la Moscova.

Serviciile penitenciare ruseşti l-au arestat duminică pe Aleksei Navalnîi, căruia îi reproşează că a încălcat condiţiile unei pedepse cu închisoarea - cu suspendare - din 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.