Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul poliţistului Godină: Ce mişcare perversă se pregăteşte

marian godina

Cazul poliţistului braşovean Marian Godină, aflat în conflict cu şefii poliţiei judeţene după ce s-ar fi făcut presiuni ilegale asupra sa, continuă cu proteste de stradă şi solidarizări a sindicaliştilor. Nici adversarii lui Godină nu stau degeaba. După cum relatează acesta pe Facebook, se folosesc metode neortodoxe pentru discreditarea sa.

Vezi şi: Ministrul de Interne, 'extrem de mişcat' de cazul poliţistului Godină

"Astăzi, o persoană pe care am sancționat-o contravențional acum câțiva ani şi care a făcut contestație, a fost contactată telefonic, cu număr ascuns. I s-a spus că mâine se pregăteşte un reportaj despre mine în care mi se va arăta adevărata față, cea de escroc, şi i s-a cerut să spună despre comportamentul meu, fiind asigurată că nu i se va face publică identitatea şi că deja mai sunt şi alții care au zis lucruri urâte despre mine. Mă aşteptam la aşa ceva", spune Marian Godină.

Vezi şi: Dosar penal pentru şefii Poliţiei Braşov în cazul Godină. Poliţistul lansează acuzaţii de plagiat

Între timp, Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie cere, într-o scrisoare deschisă, demisia chestorului de poliţie dr. Ioan Aron. Cererea sindicaţiştilor are la bază cazul poliţistului Marian Godină "care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliție în ultima perioadă". "Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru și prin diverse abuzuri încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni", se menţionează în mesajul sindicatului.

Vezi şi: Marian Godină revine cu dezvăluiri incredibile despre neregulile din Poliţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.