Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Sorinei Pintea BUBUIE până în Parlamentul European: Maria Grapini anunță că face publice abuzurile

Transilvania Expres
Sorina Pintea

Este oficial, cazul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, care suferă de o maladie autoimună, va ajunge în Parlamentul European. Totul după ce, ieri, Pintea a fost expusă în fața camerelor în cătușe și împinsă de o polițistă care încerca să o scoată din mijlocul presei.

Citește și: AFACERE PROSPERĂ, chiar sub nasul autorităților: Vânzarea de permise FALSE înflorește ONLINE

"Apel catre romani! Saptamana viitoare doresc sa vorbesc despre cazul Sorina Pintea, la Strasbourg! Am nevoie de poze in care se poate vedea tratamentul inuman-transport la spital in catuse, a unei femei bolnave!

Precizez: Nu am fost colega de partid,asa cum spun unii care ma injura;asa acum am mai precizat, eu am intrat in politica in 2005,in Partidul Umanist,din revolta. Am ramas umanista indiferent de numele pe care l-a avut de-a lungul celor 14 ani acest partid si am fost in alianta cu PSD la toate alegerile la care eu am candidat!

Nu am fost prietena cu Sorina Pintea dar de cate ori am apelat la ea, in calitate de ministru pentru sesizari de la cetateni sau organizatii profesionale, doamna Puntea si-a facut timp sa discute cu persoanele in cauza! Pentru a preintampina atacuri, fac precizarea ca am intervenit si pentru alte cazuri( Mariana Rarinca,doamna Secara, Camelia Simicala,judecatorul Mustata etc).Nu conteaza functia, conteaza omul!", scrie Maria Grapini pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.