Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul trecut sub TĂCERE de Ministerul Sănătății: Doi gemeni de două luni au murit la câteva ore de la externare

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Procurorii din Rupea fac cercetări pentru ucidere din culpă după ce doi gemeni de două luni și jumătate au murit la câteva zile de la externarea din spital. Unul dintre ei a murit acasă, iar al doilea a decedat, joi, la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea fac cercetări pentru ucidere din culpă după ce doi gemeni de două luni și jumătate au murit la câteva zile de la externarea din spital.

Citește și: Lovitură pentru cei care locuiesc la bloc! Veți fi penalizați

Unul dintre bebeluși a murit acasă, iar celălalt a decedat, joi, la spital, unde a fost dus în stare gravă.

Sursele citate au precizat că deocamdată nu se știe care este cauza morții, urmând să fie făcute necropsii în acest caz.

Citește și: Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

La rândul lor, reprezentanții Poliției Brașov au transmis că polițiștii au fost sesizați că un copil în vârstă de două luni și două săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața.

„La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Ulterior, la data de 13.02.2020, în jurul orei 16.00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12.15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă”, a transmis IPJ Brașov.

Citește și: Izbucnire-fulger a lui Rareș Bogdan: Minciună sfruntată. PNL n-a scutit pe nimeni de taxe

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii copii au fost internați în Spitalul de Copii Brașov în perioada 2-11 februarie.

Cercetările sunt continuate în acest caz de polițiștii din cadrul Postului Apața sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea.

Citește și: PSD a răbufnit după ce Orban a declarat că nu va publica OUG-urile privind fondurile europene: Rog toate instituțiile statului să ia măsuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.