Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Tyre Nichlos: suspendare din funcţie pentru doi adjuncţi ai şerifului din Shelby

captura youtube
Nichols

Doi adjuncţi ai şerifului din comitatul Shelby au fost suspendaţi din funcţie, după publicarea filmării privind confruntare violentă între un şofer de culoare, Tyre Nichols, şi cinci agenţi de poliţie acuzaţi de uciderea lui, relatează BBC, citat de news.ro.

Într-o declaraţie, şeriful din comitatul Shelby, Floyd Bonner Jr, a scris că videoclipul - pe care l-a văzut pentru prima dată vineri seară - i-a ridicat „probleme cu privire la doi adjuncţi care au apărut la faţa locului”.

„Am lansat o investigaţie internă asupra comportamentului acestor poliţişti pentru a stabili ce s-a întâmplat şi dacă au fost încălcate reguli”, a spus el. „Aceştia au fost suspendaţi în aşteptarea rezultatului anchetei administrative”, a adăugat el.

Separat, presa locală a raportat anterior că doi membri ai Departamentului de Pompieri din Memphis au fost eliberaţi din funcţie.

Investigaţia departamentului cu privire la rolul său în incident este de aşteptat să se încheie săptămâna viitoare, potrivit unui comunicat postat online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.