Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în handbalul feminin: cazuri covid-19 în lotul SCM Râmnicu Vâlcea; oficialii au cerut amânarea meciurilor cu Rapid şi Viborg

National Institute of Allergy and Infectious Diseases
covid coronavirus

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, miercuri, că la revenirea din Franţa, unde a jucat cu Chambray în European League, au fost depistate mai multe handbaliste cu rezultat pozitiv la Covid-19. În consecinţă, formaţia vâlceană a cerut amânarea partidelor cu Rapid Bucureşti şi Viborg HK, informează News.ro.

”În urma deplasării în Franţa pentru jocul cu Chambray Touraine Handball din EHF European League, la revenirea în ţară anumite sportive au acuzat simptome care pot fi asociate cu coronavirus, astfel mai multe sportive au fost depistate pozitiv pentru testul Covid-19. Persoanele în cauză vor fi carantinate conform legislaţiei în vigoare”, a anunţat, miercuri, clubul.

De asemenea, SCM Râmnicu Vâlcea mai precizează că DSP Vâlcea a decis de a carantina şi o parte din membrii clubului.

Şeful secţiei de handbal, Florin Verigeanu, a declarat că informarea oficială privind situaţia lotului a fost transmisă către FR Handbal şi a cerut amânarea partidei cu Rapid Bucureşti, de joi, din Liga Naţională.

”Probabil că nici jocul de la Viborg, din Danemarca, nu se va disputa”, a mai spus Verigeanu.

Decizia DSP Vâlcea a fost transmisă şi către clubul danez şi EHF.

Partida cu Viborg a fost amânată din prima etapă a grupei D din European League, iar la acea vreme în lotul danez s-au raportat cazuri de Covid-19. Acum disputa va suferi o nouă amânare, cel mai probabil, faţă de programarea din 30 ianuarie.

Potrivit oficialului vâlcean, jucătoarele testate pozitiv nu prezintă grave şi se speră ca în câteva zile să poată relua antrenamentele.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.