Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazuri noi de COVID-19 la Ambulanţă, la SJU Slatina şi la DSP

Pinterest
coronavirus

Trei angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 în ultimele două zile, la DSP fiind primul caz de infectare în rândul personalului instituţiei, a anunţat, joi, directorul Cancelariei prefectului, Andreea Asan, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat că un asistent de la Secţia de Boli Infecţioase a SJU Slatina a fost testat pozitiv miercuri şi raportat oficial joi, la SAJ fiind vorba despre un ambulanţier de la Corabia, iar la DSP despre o asistentă.

Noile cazuri de la spital şi SAJ au fost depistate în urma testării tuturor angajaţilor de la Secţia de Boli Infecţioase a SJU Slatina, unde până în prezent sunt, în total, patru cadre medicale confirmate cu COVID-19, şi ai celor de la staţiile de Ambulanţă Caracal şi Corabia.

"Ancheta epidemiologică în jurul cazului pozitiv de la DSP Olt este în derulare şi urmează a fi stabiliţi contacţii cazului confirmat", a spus Andreea Asan.

Potrivit directorului Cancelariei prefectului judeţului Olt, joi, în judeţ, au mai fost testate pozitiv alte trei persoane care au legătură cu societatea în care lucrează cei doi cetăţeni turci confirmaţi în urmă cu două zile.

Până în prezent, în judeţul Olt sunt 100 de cazuri de COVID-19, 62 dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus fiind declarate vindecate şi externate.

În izolare la domiciliu sunt 2.868 de persoane, iar în carantină instituţionalizată sunt 13 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.