Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazurile de hărţuire în care este implicat actorul Danny Masterson, arbitrate de Biserica Scientologică

nytimes.com
Danny Masterson

Cazurile de urmărire şi intimidare deschise de patru femei care îl acuză de viol pe actorul Danny Masterson, cunoscut din serialele „That ’70s Show” şi „The Ranch”, trebuie să fie arbitrate de Biserica Scientologică, a decis un judecător din Los Angeles, potrivit Variety, citat de News.ro.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

Hotărârea a fost luată cu câteva zile înainte de audierea actorului legat de trei acuzaţii de viol.

Judecătorul Steven Kleifield de la Curtea Superioară din Los Angeles a decis ca reclamaţiile de hărţuire făcute de Chrissie Carnell Bixler, soţul ei, muzicianul Cedric Bixler-Zavala, şi alte două femei care au dorit să rămână sub anonimat trebuie să fie soluţionate de biserică în „arbitraj religios”, având în vedere că un acord de arbitraj există deja între părţi care obligă disputele să fie gestionate de Biserica Scientologică.

În documentele depuse în august 2019 este susţinut că reclamanţii au fost urmăriţi şi intimidaţi de agenţi ai bisericii după ce au mers la poliţie pentru a depune plângere pe numele lui Masterson.

Carnell Bixler a susţinut că Masterson a agresat-o sexual în repetate rânduri în perioada în care aveau o relaţie, între 2001 şi 2002. Bixler-Zavala a spus că „agenţi ai pârâţilor” i-au agresat folosindu-se de maşini şi apeluri telefonice.

Una dintre cele două femei anonime a spus că a primit ameninţări pentru că a raportat violul, iar cealaltă a reclamat stres emoţional şi invadarea intimităţii.

Avocatul lui Masterson a spus că rezultatul este unul „corect”.

O decizie nu a fost luată în cazul lui Marie Bobette Riales, care nu a fost membră a bisericii şi, astfel, nu este subiect al acordului de arbitraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.