Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

Radu Pop
Captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu a declarat joi seară, la Antena 3, că în opinia sa „fătălăul anului” este şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Nu mă așteptam de la nația asta, eu nu am crezut că suntem atât de fătălăi, sunt șocată efectiv. Să ieși în parc să vezi pe toată lumea cu mască, nu, nu m-am așteptat”, a spus Dana Budeanu.

„Nu sunt cantareata sa imi anunt albumul, dar imi voi lansa o rubrica 'Fatalaul Anului'. Cred ca fatalaul anului, real, vorbind complet relaxat, e Revelionul, ne distram, totul este un pamflet, este Raed Arafat. Nu mi-am imaginat, nu se poate sa iesi si sa ne spui toate tampeniile alea”, a mai afirmat aceasta la Antena 3.

Dana Budeanu a indicat că următoare temă care va ține agenda pe plan internațional, după COVID-19, va fi încălzirea globală. „Sa va pregatiti postarile, campaniile, pentru incalzirea globala. Eu v-am spus ce urmeaza, incalzirea globala”.

Citește și: Adrian Năstase: Coaliția de guvernare, 2 pasageri care se bat pe locul de la geam într-un avion care se prăbușește .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.