Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCA organizează o întâlnire online cu rolul de a le oferi arbitrilor informații privind vaccinarea

Pro Sport
arbitru

Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat, marţi şi miercuri, o întâlnire online, în două grupe, cu toţi arbitrii, asistenţii şi observatorii din Liga 1 şi Liga 2, principala temă fiind informarea privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2, informează frf.ro.

Întâlnirea moderată de preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a avut rolul de a le oferi arbitrilor şi observatorilor toate informaţiile de care au nevoie în luarea unei decizii legată de vaccinare, scrie News.ro.

Au fost prezentate beneficiile şi statistici care au stat la baza startului campaniei de vaccinare la nivel mondial.

„Mesajul nostru este simplu: vaccinare pentru o lume liberă de COVID. Cu toate acestea, rolul întâlnirii nu a fost de a-i convinge pe arbitri să se vaccineze, ci să le oferim toate informaţiile în baza cărora să ia cea mai bună decizie nu doar pentru cariera lor, ci şi pentru viaţa lor. Nu vom obliga niciun arbitru, niciun observator să se vaccineze şi vom lua, în continuare, toate măsurile pentru a minimiza riscul răspândirii virusului SARS-CoV-2, atât la cursurile de instruire, cât şi la meciurile la care aceştia sunt delegaţi. Desigur, dorinţa CCA este ca, în viitorul apropiat, atunci când protocolul medical o va permite, să ne putem reîntâlni toţi, în persoană, la pregătirea practică şi teoretică”, a declarat preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.