Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCIB a suplimentat personalul care se ocupă de primirea, analizarea și eliberarea certificatelor de forţă majoră

camera de comert

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a suplimentat personalul care se ocupă de primirea şi analizarea dosarelor şi de eliberarea de certificate de forţă majoră companiilor solicitante, membre şi nemembre ale CCIB.

Potrivit unui comunicat CCIB, publicat joi pe pagina de Facebook a instituţiei, măsura a fost luată pentru a soluţiona "cu celeritate şi maximum de profesionalism" toate solicitările comunităţii de afaceri privind avizarea existenţei cazurilor de forţă majoră ca urmare a efectelor produse de pandemia de conoravirus (SARS-CoV-2), potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

"Mulţumim colegilor noştri care în aceste zile lucrează, după un program normal (9:00-16:00) la sediul nostru din Str. Ion Ghica nr 4, astfel încât toate cererile, inclusiv cele complexe, din domenii variate de activitate, să fie soluţionate în maximum trei zile de la data depunerii ultimului act la dosar", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii CCIB reamintesc faptul că pentru a respecta regulile privind distanţarea socială, cererile de eliberare de certificate de forţă majoră şi documentele necesare se transmit de prin email.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.