Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CCIR și AMRO, parteneri pentru dezvoltarea platformei de reconstrucție a Ucrainei

CCIR
Mihai Daraban

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, și secretarul general al CCIR, Ovidiu Silaghi, au participat în data de 11 octombrie a.c. la o masă rotundă cu reprezentanții American Romanian Business Council (AMRO) în cadrul căreia au avut discuții cu președintele organizației, dl. Eric Stewart, precum și cu reprezentați ai unor companii membre, cum ar fi: Exiger, Mega Co și Lockheed Martin.

Evenimentul reprezintă un nou demers al CCIR de promovare a mediului de afaceri din România în Statele Unite ale Americii (SUA), președintele organizației, dl. Mihai Daraban, susținând necesitatea extinderii investițiilor americane în țara noastră, ca motor de dezvoltare economică în zona energiei, a infrastructurii, a investițiilor greenfield și a altor sectoare economice care să producă valoare adăugată ridicată.

Unul dintre punctele de mare interes din cadrul discuțiilor a fost cel despre înființarea unei platforme de promovare a companiilor românești pentru viitoarele proiecte de reconstrucție a Ucrainei, interlocutorii americani exprimându-și dorința fermă de implicare, precum și acordarea de sprijin pentru CCIR în acest demers.

„Această temă are o conotație aparte în această perioadă în care comunitatea de afaceri românească simte nevoia identificării unui vector stabil și serios care să asigure o comunicare calificată între autoritățile române și cele ucrainene. Dialogul cu AMRO, care este un vechi partener al României în ceea ce privește organizarea evenimentelor de afaceri în țara noastră, va continua și în perioada următoare, conform unui calendar pe care l-am agreat de comun acord”, a declarat președintele CCIR, dl. Mihai Daraban.

„Vizita conducerii CCIR la Washington, reprezintă un eveniment important pentru companiile noaste membre, exponente ale unor domenii de vârf din industria americană, în sensul de a continua apropierea de comunitatea de afaceri românească și de a diversifica proiectele comune”, a declarat președintele AMRO, dl. Erik Stewart.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.