Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

premiumtimesng.com
covid-19

Centrul SUA pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) a precizat că nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19, afirmând că aproximativ 95% din populația SUA fie a fost vaccinată, fie a avut deja COVID-19, fie ambele.

CDC a declarat, de asemenea, că nu va mai recomanda școlilor sau grădinițelor să plaseze elevii în carantină sau să deruleze programe de testare în cazul în care elevii sunt expuși la COVID-19, informează reuters.com.

"Infecția anterioară și vaccinarea conferă o anumită protecție împotriva bolii grave și, prin urmare, este cel mai logic să nu facem diferențieri în ceea ce privește îndrumările sau recomandările noastre pe baza statutului de vaccinare în acest moment", a declarat Dr. Greta Massetti, cercetător la CDC, în cadrul unei conferințe de presă.

Ghidul școlar al CDC a eliminat, de asemenea, recomandările de a organiza copiii în schimburi pentru a reduce probabilitatea de expunere la COVID-19.

Agenția a declarat că elevii care sunt expuși la COVID-19 ar trebui să urmeze recomandările CDC de a purta o mască de înaltă calitate timp de 10 zile și de a face un test în ziua 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.