Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a declarat medicul lui Dinamo la poliție: 'Gura îi era încleştată'

gsp.ro
Ekeng

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a fost audiat duminică, la Poliţia Capitalei, în cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng, la ieşire acesta declarând că a respectat protocolul în momentul în care jucătorul s-a prăbuşit pe teren.

Citește și: Ce i-a făcut o fetiță de 2 ani lui Barack Obama / FOTO

"Am respectat protocolul. Asistenţa medicală de urgenţă o asigură ambulanţa", a spus presei medicul. Bătineanu a arătat că, în momentul în care i-a acordat îngrijiri lui Ekeng pe teren, acesta nu era în stop cardio-respirator. "I-am eliberat căile respiratorii. Avea puls, respira, dar gura îi era încleştată", a adăugat medicul. Acesta şi-a amintit că semnele de stop cardio-respirator au apărut în ambulanţă, cu puţin timp înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca. Atunci, Bătineanu i-a făcut fotbalistului masaj cardiac extern. Tot duminică, la Poliţia Capitalei au fost audiaţi şi reprezentanţi ai Ambulanţei Puls, conform Agerpres.  Ofiţeri de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au deschis o anchetă în cazul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

Fotbalistul a murit vineri seară, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa. Mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. El fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme. În acest caz au apărut contradicţii legate de condiţiile morţii sportivului, suporteri dinamovişti susţinând că ambulanţa a intervenit cu întârziere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.