Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a descoperit Dana Grecu despre Carmen Iohannis la Antena 3

Antena 3 se află într-o continuă transformare. După atacurile fără milă din campania electorală prezidențială, jurnaliștii s-au repliat și au lăsat-o mai moale cu președintele Klaus Iohannis. Pentru că pierdut supremația în rândul televiziunilor de știri, în favoarea România TV, cei de la Antena 3 au primit ordin de la șefi să încercă să copieze modelul televiziunii lui Sebastian Ghiță. Astfel, în platourile studioului din Băneasa au ajuns, ca invitați, numerologi și bioenergoterapuți cu care se discută despre politică.

Dana Grecu a descoperit, sâmbătă seara, alături de un numerolog și o bioenergoterapeută, la emisiunea sa, ”Adevăruri ascunse", cine iubește mai mult în relația de cuplu Carmen - Klaus Iohannis. Verdictul numerologului: Prima Doamnă îl iubește pe Iohannis mai puțin decât o iubește el pe ea, și mai e și autoritară!

Citește și: SCANDALUL anului în muzică: Cristi Minculescu și Dan Bittman au plagiat / VIDEO

Carmen Iohannis este femeia pentru care actualul președinte a rămas în România și este o fire independentă și charismatică, au analizat numerologii și bioenergoterapeuții, sâmbătă, la Antena 3. ”E Scorpion, dar de o sensibilitate fantastică. E muncitoare, atrasă de cercetare, independentă. Are o influență mare asupra persoanelor din jur, nu numai asupra soțului”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Danei Grecu.

Comentând ținuta Primei Doamne, Voropchievici a afirmat că ”e o doamnă care iese din mulțime în față, e charismatică”, iar asta s-ar datora cifrei 2. După ce a analizat și numele de fată al lui Carmen Iohannis, numerologul a spus că Prima doamnă îl iubește pe Iohannis mai puțin decât o iubește el pe ea. De asemenea, ”este autoritară în cuplu, are calități de lider”, a adăugat numerologul.

Citește și: O femeie din 3 se uită la filme porno cel puțin săptămânal: Ce preferințe au în materie de sex

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a ajuns însă la concluzia că soția președintelui este cea care menține flacără dragostei. ”Ea menține flacără familiei, dragostei, a cuplului. Ea e detașată, dar e posesivă, geloasă”, a spus la emisiunea de la Antena 3.

Citește și: Ce trebuie să știi dacă te dor sânii: Sfaturi pentru fete, dar și pentru băieți

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.