Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a putut face o femeie pentru a atrage vizualizări pe o rețea socială: gestul său a atras un val de reacții negative și acuzații de cruzime deosebită

odditycentral.com
14f

O vloggeriță chinezoaică s-a aflat în centrul unei furtuni pe rețelele de socializare, după ce a postat un videoclip controversat în care apare ucigând, dezosând și gătind un aligator de 90 kg, scrie odditycentral.com.

În zilele noastre, oamenii fac tot felul de lucruri nebunești și controversate în fața camerei pentru a atrage atenția, de la a mânca pește infestat cu tenie până la a prăbuși avioane mici, dar majoritatea dintre ei trag linie la cruzimea gratuită față de animale. Un influencer chinez a învățat recent pe pielea lui că oamenilor nu le place când ucizi, dezmembrezi și gătești un animal sălbatic lipsit de apărare pentru plăcerea lor de a privi, iar cascadoria ar putea acum să-i aducă probleme cu legea.

content-image

Chu Niang Xiao He, o vloggeriță de mâncare cu peste 3,5 milioane de urmăritori pe Douyin (versiunea chineză a TikTok), a postat recent un scurt clip în care demonstrează cum să ucizi și să pregătești un aligator în confortul propriei case. Acesta a fost menit să șocheze și să atragă atenția, dar a atras, de asemenea, un val de reacții negative și acuzații de cruzime față de animale.

Videoclipul șocant o arată mai întâi pe Chu Niang Xiao He spălând reptila de 90 kg, care are botul legat pentru a fi protejată, la duș, folosind o perie mare, dar devine rapid macabru, deoarece ea procedează la uciderea animalului, înainte de a-l jupui, eviscera și dezosa. Ulterior, ea gătește carnea în diferite moduri.

Videoclipul lui Xiao He a stârnit indignare pe rețelele de socializare chinezești, mulți utilizatori Douyin cerând interzicerea permanentă a acesteia de pe platformă, din cauza cruzimii evidente față de animale. Creatoarea de conținut a încercat să se apere, dar modul în care a procedat nu a făcut decât să înfurie și mai mult oamenii. Chu Niang Xiao He a explicat că aligatorul din videoclip a fost crescut în mod artificial pentru a fi transformat în produse din piele, așa că urma să fie sacrificat oricum...

"Acești aligatori crescuți în mod artificial sunt crescuți special pentru companiile producătoare de piele și genți de mână. Aceasta este misiunea lor. Ați refuza o geantă din aligator Hermes? Ar trebui să fim mai raționali", a spus vloggerul culinar.

Potrivit legii chineze privind protecția faunei sălbatice, gătitul cărnii de aligator este ilegal fără a solicita autorizații de la autorități, astfel că isprava virală a lui Chu Niang Xiao He ar putea avea și ramificații legale. Aligatorii chinezi sunt protejați în cadrul unei clase I stricte în China, fiind una dintre speciile aflate în pericol critic de dispariție ale Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii.

Chu Niang Xiao He nu este singurul vlogger care a fost criticat pentru cruzimea față de animale. În urmă cu câțiva ani, un popular creator de conținut video din Coreea de Sud a stârnit indignare mâncând caracatiță și calmar în direct pe stream.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.