Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a putut să zică Simona Halep în fața patronului lui PSG, după ce s-a calificat în sferturi, la Doha, și a urcat pe 2 în lume: AVERTISMENT mondial al româncei

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a învins-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko (24 WTA), 6-2, 6-3, la Doha, şi s-a calificat în sferturi, acolo unde o va întâlni pe Julia Goerges (Germania, 16 WTA).

La finalul partidei la care a asistat şi Nasser Al Khelaifi, preşedintele de la PSG şi deţinătorul turneului din Qatar, Halep a spus că va lupta să revină pe prima poziţie în clasamentul WTA.

Citește și: Dezvăluiri șocante în cazul falsului medic ginecolog. Ce a ieșit la iveală

"A fost un meci bun. Vin de la un turneu indoor, am simţit bine mingea, am jucat bine azi. Am rămas concentrată şi cred că a fost destul de bine pentru a reveni. Nu contează acum clasamentul, joc pentru a câştiga fiecare meci. Dacă sunt pe doi acum, voi lupta pentru a urca din nou pe locul 1 în lume", a spus Simona Halep, miercuri, după câştigarea partidei, la DigiSport.

Apoi, Simona a vorbit şi despre performanţa reuşită la Fed Cup, unde România s-a califciat în semifinalel competiţiei după ce a învins Cehia, campioana en-titre, cu 3-2. În penultimul act, româncele lui Florin Segărceanu vor da peste Franţa, iar confruntarea se va disputa pe 20 şi 21 aprilie.

Citește și: Simona Halep refuză banii de la Fed Cup! Ce sumă este în joc

"A fost un sentiment minunat să câştigăm meciul împotriva celei mai bune echipe din lume. Erau campioane en-titre, avem o echipă grozavă, ne împingem limitele. A fost grozav să câştig pentru ţara mea şi sper să câştigăm şi în semifinale", a mai spus Halep.

În ceea ce o priveşte pe viitoare adversară, Julia Goerges, Halep conduce în întâlnirile directe la general, scor 2-1. Însă, cele două s-au întâlnit ultima dată în 2016, la Miami, când Halep a câştigat cu 6-4, 6-1. Simona şi Julia Goerges s-au mai duelat în 2014, la Madrid, când românca a câştigat cu 6-2, 6-2. Singura victorie a nemţoaicei contra Simonei datează din 2009, de la Paris, atunci când Halep a cedat, scor 4-6, 6-2, 3-6.

Citește și: Vești importante pentru români! Modificări pentru voucherele de vacanță din 2019 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.