Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce-ar alege Nelu Tătaru între funcția de ministru și chirurgie

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a spus la Digi24 că încă n-a avut timp să se gândească la viitorul carierei sale politice.

„Încă n-am avut timp să mă gândesc la viitorul carierei politice, în condițiile în care ca secretar de stat, când a apărut în Monitorul Oficial, eram de gardă și operam, iar când a venit momentul numirii ca ministru, eram la Suceava făcând același lucru profesional. Prefer să văd că am trecut peste un moment dificil, prefer să văd că avem o viziune pentru următoarea perioadă, pentru următoarele 3-6 luni. Eu obișnuiesc să spun că suntem încă într-un moment medical, trebuie să vină un moment economic și de-abia dup-aia să ne gândim la un moment politic. Unii s-au grăbit și au trecut direct la momentul politic, dar încă nu gândesc politic până nu văd că menirea mea ca ministru al sănătății a ajuns măcar la un punct în care pot decreta o stabilitate”, a declarat Nelu Tătaru în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Întrebat ce ar alege între pozițiile de la Ministerul Sănătății și cea de medic chirurg, Nelu Tătaru a mărturisit: „Chirurgia va rămâne în continuare viața mea, ca să spun așa. Din chirurg am ajuns ministru și nu din ministru am ajuns chirurg”.

Citește și: Lovitură de teatru în PSD: Frans Timmermans se va implica în campaniile electorale ale partidului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.