Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce ar fi cerut Gabriela Firea de la Marcel Ciolacu, în timpul întâlnirii de o oră de la Palatul Victoria

Radu Pop
ciolacu firea

Ce ar fi cerut Gabriela Firea de la Marcel Ciolacu, în timpul întâlnirii de o oră de la Palatul Victoria

Înainte să-și dea demisia din funcția de ministru al Familiei, după ce numele său a fost vehiculat în scandalul azilele groazei, Gabriela Firea a avut o întâlnire de aproximativ o oră, la Palatul Victoria, cu premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit informațiilor România Tv, care au citat surse politice, Gabriela Firea a avut două solicitări către Marcel Ciolacu. Prima, potrivit surselor citate, s-ar referi la un loc eligibil la europarlamentarele de anul viitor. Apoi, fostul ministru al Familiei i-ar fi cerut premierului ca PSD să nu-i pună bețe-n roate soțului ei, Florentin Pandele, alegerile locale tot din 2024.

"Lucrurile nu trebuie să se oprească însă aici. Aștept acum ca și primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție care au avut o legătură cu 'azilele groazei' să își asume pe deplin responsabilitatea.

Toți trebuie să facă un pas în spate. Lucrurile nu se vor schimba, însă, doar cu un număr de demisii. Cel mai grav ar fi ca această indignare legitimă a societății să fie acoperită de un șir de demisii, iar în spate lucrurile să rămână la fel", a scris Ciolacu pe Facebook, într-o primă reacție la demisia din Guvern a Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.