Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce avantaje ai dacă realizezi cutii poștale la comandă pentru bloc sau ansambluri rezidențiale?

stiripesurse.ro
cutii postale

Cutiile poștale sunt nelipsite din orice bloc sau ansamblu rezidențial. Ele sunt importante pentru primirea corespondenței clasice. Sunt utile atât pentru primirea înștiințărilor pentru colete, pentru scrisori importante sau oficiale și pentru diverse tipuri de abonamente la diferite publicații, etc. Este obligatoriu să existe o adresă de corespondență pentru fiecare apartament. De aceea poți cumpăra cutii postale frumoase și de calitate de la cutiipostale.ro. Aici poți face totul pe comandă și poți să beneficiezi de multiple avantaje.

Iată care sunt cele mai importante 5 aspecte pe care trebuie să le cunoști:

1. Cutiile poștale pot avea culorile care se asortează perfect cu aspectul general al blocului sau ansamblului rezidențial

Orice bloc care este bine întreținut poate avea anumite culori sau un aspect plăcut, determinat de elemente decorative corect integrate. Astfel, cutiile poștale fac parte din acest tip de ansamblu și trebuie să fie bine alese. Poți comanda cutii posta în culorile care sunt alese de către reprezentanții blocului, accesând cutiipostale.ro. Se pot alege nuanțe vii sau culori deschise, pale. Poți să cumperi și combinații de culori pentru a înveseli spațiul sau pentru ansamblurile rezidențiale care au nevoie de anumite delimitări. Astfel, poți cumpăra pentru o anumită scară cutii poștale verzi și pentru o altă scară nuanțe de alb cu galben, etc. Vei reuși în acest mod să separi vizual anumite apartamente conform cerințelor locului.

2. Cutiile poștale pot avea nevoie de anumite dimensiuni pentru a se încadra în spațiile disponibile

Cutiile poștale pot să fie realizate pe comandă și în funcție de dimensiunile disponibile într-un anumit loc. Astfel, este posibil să comanzi cutiile doar după ce spațiul este măsurat și există o schiță disponibilă. Vei avea beneficiul de a avea totul frumos aliniat în spațiul pe care îl ocupă.

3. Cutiile poștale pot avea materiale de calitate și care să iasă în evidență, înfrumusețând spațiul

Poți alege mai multe tipuri de materiale pentru cutiile poștale pe care le folosești. Astfel, poți să te bucuri de cutiile cu ușă din inox care au numerele decupate sau de ușile placate cu sticlă Lacobel. Toate aceste variante deosebite vă pot aduce un plus de eleganță încă de la intrarea în bloc.

4. Cutiile poștale pot avea formele potrivite, fiind montate conform planului realizat de specialiști

Există posibilitatea de a va bucura de montarea diferită a cutiilor poștale, conform ideilor proprii sau a unor specialiști. Astfel, se pot suprapune cutiilor poștale formând anumite coloane sau linii, în funcție de imaginea spațiului și de nevoi.

5. Poți cumpăra cutii poștale care să fie din același set cu avizierele și suportul pentru pliante

Se pot comanda cutii poștale din același set cu avizierul sau suportul pentru pliante. Astfel se vor putea realiza comenzi deosebite, care vor arăta unitar. Vei putea face toate acestea și vei primi informațiile necesare la cutiipostale.ro. Aici specialiștii te vor ajuta cu sfaturi pentru a putea lua cele mai elegante și corecte decizii. Vei amenaja totul estetic și funcțional, astfel încât să fie conform planurilor tale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.