Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce avantaje obţii cumpărând torturi personalizate de Crăciun

Radu Pop

Deși pentru perioada sărbătorilor de Crăciun la români există reţete de dulciuri tradiționale care nu pot lipsi din nicio casă, mulţi îşi doresc şi alte prăjituri cu care să îşi surprindă în mod plăcut musafirii sau pe care să le ducă în casele în care sunt invitați. Desigur, orice prăjitură poate fi aleasă cu un astfel de scop, deoarece aceasta în sine înseamnă sărbătoare și celebrare. Cu toate acestea există unele cu un caracter mai specific de Crăciun, fie datorită ingredientelor, fie datorită decorului.

În această idee, cofetarii de la eTorturi propun deserturi dulci absolut delicioase.

Torturi personalizate de Crăciun de la eTorturi

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, cofetăria eTorturi le propune clienţilor  săi torturi personalizate pentru Crăciun cu spiriduş şi brăduţ, cu brăduţ şi cadouri, cu ursuleţi, cu Mickey şi Minnie Mouse, cu pinguini şi fulare, însă şi brioşe decorate în raport cu această perioadă.

Toate acestea sunt torturi vesele care îi vor surprinde atât pe copii, cât şi pe adulţi. În ceea ce priveşte compoziţiile, acestea pot fi alese în funcţie de gust, dintre acelea utilizate pentru torturile: Black and White cu Oreo, Fistic & Chocolate, Happy banana, Passion for mint, Cioco orange, Egiptean, Cairo, Carrot cake, Duo mousse, Champagne loves chocolate, Super Chocolate, Biscotino, Ciocovanilla şi multe altele prezentate pe site.

De ce să ai în vedere torturile de la cofetăria online pentru Crăciun

Timpul este un motiv pentru care mulţi aleg să cumpere torturi şi nu să le pregătească în casă. Orice preparat deosebit necesită timp pentru a putea fi realizat şi torturile nu fac excepţie de la această regulă. Pe de altă parte, există persoane care deşi îşi doresc să pregătească în propria bucătărie delicii de sărbători, nu se pricep. În mod evident, soluţia cea mai bună este să apeleze la profesioniști, pentru a nu se priva la masa festivă de un desert bun.

La avantajele menţionate anterior, se mai adaugă şi faptul că în laboratorul cofetăriei eTorturi.ro cofetarii utilizează numai ingrediente naturale, fără a apela la premixuri, conservanţi sau alte produse similare. Toate prăjiturile sunt realizate din ingrediente de bună calitate, precum ouăle proaspete, untul, laptelele. Cremele sunt pregătite în laborator, iar faptul că nu sunt rezultate din prafuri, contribuie la un gust desăvârşit.

Nu în ultimul rând, faptul că pot comanda online tortul preferat, şi că se vor putea bucura de un gust deosebit şi de un aspect pe care puţini se pricep să-l ofere deserturilor preparate în casă, reprezintă un alt avantaj important pentru cei care aleg să comande prăjituri de Crăciun.

Cei care comandă online au la îndemână un site intuitiv, pe care sunt prezentate machete spectaculoase. Exact aşa vor arăta şi torturile care le vor ajunge acasă, în cele mai bune condiţii de transport şi în ziua stabilită de comun acord.

În concluzie, surprizele dulci nu sunt dificil de pregătit, dacă în acest demers vor fi implicaţi specialişti!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.