Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce condiție pune Victor Ponta ca să voteze legea pensiilor: 'Iertați-mă, dar nu îi cred nici pe Dragnea, nici pe Olguța Vasilescu'

pro romania
ponta

Liderul partidului Pro România, Victor Ponta, a anunţat că parlamentarii înscrişi în această formaţiune politică vor vota legea pensiilor propusă de PSD dacă aceasta prevede majorări ale pensiilor.

Ludovic Orban dă cărțile pe față despre relația cu Vasile Blaga: 'Există doar membri ai PNL ce acţionează unitar'

Ponta a precizat că toţi parlamentarii Pro România vor vota dar cu un singur amendament: legea să intre în vigoare cel târziu la 1 ianuarie 2019, potrivit radioconstanta.ro.

„N-am reușit să înțelegem, deși am vorbit cu specialiști, ce anume se schimbă, dar am auzit că nimenu nu va pierde niciun leu la pensie și toată lumea va câștiga. Pro România, parlamentarii noștri, vom vota Legea Pensiilor, dacă prevede într-adevăr creșterea pensiilor, dar cum un amendament: să intre în vigoare acum. Cum adică să intre în vigoare în 2021? Să intre în vigoare la 1 octombrie, la 1 decembrie, la 1 ianuarie… Noi o votăm cu amendamentul ca Legea Pensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie, nu în 2021. Iertați-mă, dar nu îi cred nici pe Dragnea, nici pe Olguța Vasilescu, cred că adoptă o lege cu intenția de a nu o pune în aplicare“, a declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.