Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce condiții pune Contra pentru a semna cu Dinamo: Ce echipă a refuzat 'Guriță'

www.gsp.ro
Cosmin Contra

După ce Cosmin Contra a anunţat că a refuzat oferta primită din Cipru, de la APOEL, echipă cu rezultate apreciate în UCL, şansele ca Dinamo să aibă acelaşi antrenor care a făcut senzaţie în acest play-off şi anul viitor au crescut.

Întrebat dacă dă România pe Cipru, cel poreclit "Guriţă" a afirmat că "au fost nişte discuţii, dar au picat". "În momentul ăsta, sunt mai aproape de prelungirea contractului cu Dinamo", a spus Cosmin Contra, pentru ProTV, anunță Digisport.ro.

Ce nu a spus el este ce a rămas în suspensie în negocierile dintre el şi Ionuţ Negoiţă.

Citește și: Șoc la Dinamo: Noul președinte al câinilor e stelist înfocat

Mai exact e vorba despre trei puncte sensibile.

1. În primul rând doreşte să existe o clauză cu ajutorul căreia să poată pleca în orice moment de la echipă în schimbul unei sume relativ mici. Adică să nu plece gratis, dar nici să nu fie nevoit să dea 500.000 de euro, de exemplu.

2. Refacerea terenului de antrenament de la Săftica, cu drenaj nou şi, mai ales, cu sistem de încălzire, pentru că atât în iarnă, cât şi în ultima perioadă, după revenirea ploilor, echipa a avut probleme cu antrenamentele. Aici, Negoiţă încearcă să găsească o variantă, pentru că în dosarul de bancrută frauduloasă întocmit de procurori baza de la Săftica este un punct extrem de important.

3. O sală de forţă modernă, tot la baza de la Săftica. Asta nu ar fi neapărat o investiţie riscantă, pentru că aparatele ar putea fi mutate oricând în altă parte.

Ionuţ Negoiţă a declarat după victoria cu FCSB că a acceptat "98 la sută din solicitările lui Cosmin Contra. Acum aştept o decizie a sa".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.