Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc la Dinamo: Noul președinte al câinilor e stelist înfocat

www.gsp.ro
suporteri Steaua

Bombă în Ștefan cel Mare: înlocuitorul lui Cătălin Petrescu în fruntea Consiliului de Administraţie, Alexandru David, e recunoscut ca fiind un mare suporter al FCSB, anunță gsp.ro.

David a preluat funcţia vacantă după plecarea lui Petrescu, care a fost dat afară de Negoiţă în momentul în care a refuzat să semneze mai multe acte financiare, speriat de controalele DNA.

Ziarul Libertatea a lansat o altă variantă, susținând că motivul "divorţului" ar fi că Petrescu l-ar fi "turnat" pe patron la DNA.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Anchetă MAI la stadionul Dinamo: Ce misiune are Corpul de control al Ministerului

Sursele Gazetei au dezvăluit că David e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ionuţ Negoiţă, fiind nelipsit de ani de zile de la meciurile de pe teren sintetic pe care acţionarul majoritar le organizează săptămânal cu cei mai intimi amici.

În perioada 2008-2016, Alexandru a fost redactor-șef al publicației gratuite Ring, după ce în prealabil lucrase și pentru săptămânalul VIP.

"Nu mă mir că David e noul preşedinte al lui Dinamo pentru că era şi este sfătuitorul-şef de la RIN. Păcat de Petrescu, pentru că el mai făcea şi lucruri bune, era singurul de la «masa tăcerii» de la RIN care făcea şi lucruri pozitive", a spus fostul antrenor al câinilor, Mircea Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.