Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CE de gimnastică artistică de la Cluj se anunță un mare succes

romaniatv.net
gimnastica romania

Campionatele Europene de gimnastică artistică, programate la Cluj-Napoca în perioada 19-23 aprilie, se anunță un mare succes, a estimat site-ul Uniunii Europene de Gimnastică (UEG), în timp ce președintele federației române de profil, Adrian Stoica, a amintit că prima ediție a competiției, rezervată doar concurentelor, a avut loc în 1957 la București. "Clujul se pregătește să fie gazda unor fabuloase Campionate Europene de gimnastică artistică", titrează UEG.

Reprezentanți ai UEG și ai altor instanțe au fost pentru trei zile în Cluj, unde s-au întâlnit cu președintele Federației Române de Gimnastică (FRG), Adrian Stoica, și cu secretarul general al acestui for, Mircea Apolzan. Oaspeții au vizitat Sala Polivalentă, care în acest an va găzdui și meciuri de la Eurobasket 2017, în perioada 31 august — 8 septembrie. "Organizarea Campionatelor Europene de gimnastică artistică la Cluj-Napoca în aprilie 2017 este un moment important pentru sportul continental. În urmă cu șase decenii s-a născut ?Cupa Europeană' și România a găzduit prima ediție a Campionatelor Europene de gimnastică artistică rezervate femeilor. Aceasta se întâmpla în 1957, la București. Competiția va reveni în aprilie 2017, de această dată la Cluj-Napoca. Vom încerca să arătăm succesul gimnasticii, organizând niște Campionate Europene de înalt nivel. De aceea, vă așteptăm cu nerăbdare la Cluj-Napoca!", a declarat președintele FRG, Adrian Stoica, anunţă Agerpres.

Fosta mare campioană Nadia Comăneci, eroina Jocurilor Olimpice din 1976 de la Montreal, a spus: "Pentru toți românii, aceasta e o ocazie formidabilă de a sărbători în primul rând gimnastica, dar și împlinirea a 60 de ani de la primele Campionate Europene, ce au avut loc în 1957 la București. Voi face tot ce-mi stă în putință ca să avem cele mai bune Campionate Europene". Faza înscrierii concurenților s-a încheiat. La Europenele de la Cluj-Napoca vor participa 37 de țări, cu 295 de gimnaști (178 de băieți și 117 fete). Atmosfera la Cluj promite să fie electrizantă, scrie site-ul UEG. Biletele au avut mare căutare și mai pot fi obținute de pe site-ul www.clujeurogym2017.ro/en/tickets/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.