Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce dulce ți se potrivește, în funcție de zodie

Radu Pop
Facebook
desert prajituri dulce

Ce dulce ți se potrivește, în funcție de zodie

Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Iată ce alegeri ar trebui să faci data viitoare când mergi într-o cofetărie.

Mulți sunt de părere că viața este prea scurtă pentru a-ți refuza un mic dulce. Răsfățul de la finalul unei mese nu poate fi completat decât de o prăjitură delicioasă. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, aceste lucruri pot fi obținute chiar și atunci când alegi să-ți faci o plăcere nevinovată.

Ce dulce ți se potrivește, în funcție de zodie

Multe aspecte ce țin de personalitate și de preferințele noastre zilnice țin și de influența semnului zodiacal. S-ar putea ca preferințele tale pentru anumite deserturi să fie determinate chiar de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Dacă ești curioasă să afli, descoperă în rândurile de mai jos cum te-ar putea influența zodia în alegerea desertului favorit.

Află ce dulce ți se potrivește, în funcție de zodie!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Când vine vorba de desert, Berbecul este iubitor de plăcintă. Aceste semne zodiacale adoră să fie pe primul loc și să se răsfețe cu un desert dulce, dar în același timp crocant. Plăcinta cu fructe pare să fie preferata acestor nativi din zodiac.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ca semn de pământ, Taurul este renumit pentru faprul că își dorește o viață plină de bogăție și abundență. Deși sunt încăpățânați, acești nativi sunt extrem de loiali.

În zilele în care nu sunt îngrijorați de silueta lor, Taurii aleg cu încredere tortul cu ciocolată și alune.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt zodii de aer destul de indecise. Acești nativi sunt inteligenți, versatili și carismatici. Curiozitate îi împinge să facă alegeri extravagante și ieșite de comnu. Când vine vorba de desert, acești nativi au o singură preferință. Gemenii vor opta pentru un lava cake alături de o cupă de înghețată. Combinația de cald și rece îi face pe acești nativi să se simtă în elementul lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii tind să-și ascundă adevărata personalitate și să se scufunde în adâncul sufletului lor. Acest lucru nu este diferit de modul în care aleg să-și comande desertul favorit. Racii sunt adepții prăjiturile clasice, preparate în casă. Acești nativi vor aprecia oricând un desert clasic.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii adoră să se afle în centrul atenției, iar când vine vorba de desert, acesta trebuie să fie pe măsura așteptărilor lor. Leii vor face mereu alegeri extravagante și ieșite din comun. De altfel, Leii vor opta mereu pentru un desert cu mango, scrie Tastingtbable.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioarei sunt extrem de organizați și de atenți la detalii. Acești nativi au un program bine pus la punct și rareori ies din rutina lor. Pentru ei există un singur desert pe care sunt dispuși să-l comande ori de câte ori ies în oraș. Specialiștii spun că Fecioarele vor alege mereu o porție delicioasă de tiramisu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele adoră să exploreze bucătăriile din întreaga lume. Acești nativi sunt în căutarea unui desert echilibrat, care să îmbine perfect mai multe arome diferite. Atunci când vor avea de ales, Balanțele vor opta pentru o porție de baclava.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt misterioși și au o latură profundă. Acești nativi sunt recunoscuți pentru puterea lor de seducție. Desertul lor preferat este unul care conțină multă ciocolată neagră, după cum scrie YourTango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului. Acești nativi nu se tem să încerce combinații ieșite din comun. Totuși, când vine vorba de desert, Săgetătorii au o singură preferință. Acești nativi adoră tartele cu lămâie și nu ezită să se bucure de ele atunci când au ocazia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt muncitori și orientați asupra carierei lor. Acești nativi nu au foarte mult timp pentru a se bucura de un desert. Atunci când vor să se răsfețe, Capricornii vor alege o soluție rapidă și practică. Astrologii spun că acești nativi aleg deseori brioșele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt creativi și au un spirit liber. Acești nativi își doresc un desert pe care să și-l amintească cu drag și să-l asocieze cu momentele de liniște. Astrologii susțin că Vărsătorii adoră să comande o felie de tort de morcovi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi empatici și iubitori vor face o alegere simplă atunci când vine vorba de desert. Peștii adoră să comande cheesecake atunci când ies în oraș. Prăjitura este ideală pentru personalitatea lor, iar Peștii nu își vor refuza niciodată acest mic răsfăț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.