Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CE fac liberalii în weekend. Eveniment MAJOR în Modrogan

TNL
TNL

Tineretul Național Liberal organizează mâine a doua ediție a evenimentului “TNL TECH HUB -Smart Administration” , în curtea PNL - Aleea Modrogan nr. 1. La eveniment vor participa, printre alții, președintele PNL, Ludovic Orban, primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, și președintele PNL București, Violeta Alexandru.

Evenimentul va pune accent pe experiențele primarilor liberali din municipii și orașe în care administrația s-a modernizat, pe transparentizarea, simplificarea colectării și cheltuirea responsabilă a banilor publici și pe implementarea de soluții inteligente pentru creșterea mobilității persoanelor, se arată în anunțul Tineretului Național Liberal.

Ulterior, cei peste 150 de tineri care vor participa la eveniment – liberali, consilieri locali și județeni, membri ai echipelor Tineretului Național Liberal care se pregătesc să se implice în administrație -  se vor grupa pe ateliere discutând în jurul unor proiecte – soluții pentru modernizarea administrației. La finalul evenimentului va fi adoptată o propunere de rezoluție în domeniul smart administration asumată de TNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.