Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce face acum Victor Costache, după ce a fost EXECUTAT de la Ministerul Sănătății și Clinica Polisano

Guvern
victor costache

Pe 26 martie, în plină pandemie de coronavirus, Victor Costache își anunța demisia din funcția de ministru al Sănătății. A ținut la acel moment să precizeze că „nu a părăsit corabia în mijlocul furtunii”, ceea ce înseamnă că a fost obligat să renunțe la portofoliul pe care-l gestiona, chiar de șeful său, Ludovic Orban.

Citește și: RĂSTURNARE de situație: Administrația Spitalelor București arată numărul real al bolvanilor de coronavirus

La o săptămână de la demisie, numele lui Victor Costache apărea pe site-ul ministerului Sănătății ca și consiler onorific al actualului ministru, Nelu Tătaru. A doua zi a fost revocat și din această poziție.

Întors la Sibiu, la Spitalul Polisano, unde fondase cea mai puternică secție de chirurgie cardiovasculară din țară, Victor Costache a fost nevoit să-și dea demisia și de acolo pentru că managerul i-a închis secția, informează Antena 3.

După cele două demisii forțate, Victor Costache a primit o ofertă de la un om de afaceri și s-a mutat împreună cu întreaga echipă, cu care a realizat cele mai complicate intervenții pe inimă la Polisano, în acest nou centru de chirugie cardiovasculară, ultramodern și care este dotat cu aparatură de ultimă generație. De asemenea, acesta merge o săptămână pe lună la clinica Sanador din București, pentru alte intervenții complexe pe cord.

„Aveam o datorie față de echipa mea și mai ales față de pacienți. Nu-i port pică fostului manager de la Polisano. Știu că acum acolo aproape că nu se mai realizează nicio intervenție pe inimă. Eu sunt foarte bine aici la Brașov.

Am început pe 4 mai. Fiind pandemie, în prima lună, am operat doar urgențele, dar acum, în iunie deja lucrăm la intensitate maximă”, a declarat Victor Costache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.