Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce flori și ce plante aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente

Pinterest
plante casa

Ce flori și ce plante aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente

Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care aduc ghinion. Acesta nu ar trebui ținute în casă și nu ar trebui să fie incluse în buchetele de la evenimente.

Florile aduc un aspect diferit unei încăperi, dar pot atrage și energii negative dacă nu sunt alese cu atenție. Plantele de interior ar trebuie alese astfel încât să-ți aducă noroc, prosperitate și abundență. Există plante care invită energia pozitivă în casa ta încă de la intrarea în aceasta.

Ce flori și ce plante aduc ghinion

Arta Feng Shui te poate ajuta să-ți creezi un cămin primitor, prosper și încărcat cu energii pozitive. Această artă te poate încuraja să elimini energiile negative și să ai o energie bună în căminul familiei tale.

Experții în Feng Shui sugerează să eviți și să elimini din casa ta plante care au o vibrație scăzută și care pot fi un pericol pentru norocul tău. În cele ce urmează poți să descoperi care sunt florile și plantele care aduc ghinion în casă, scrie catine.ro.

Bonsai

Sigur și tu ai admirat la un moment dat un Bonsai. Această plantă seamănă cu un copăcel în miniatură. În ciuda faptului că are un aspect extraordinar, experții spun că un Bonsai poate aduce ghinionul în casa ta. Acesta poate suprima abundența și te poate face să stagnezi în carieră.

Un Bonsai nu ar trebui niciodată ținut în casă. Specialiștii spun că acesta ar trebui ținut în grădină.

Plantele de bumbac

La fel ca multe alte plante, plantele de bumbac poți înfrumuseța încăperile în care sunt puse. Acele mingiuțe de puf atrag imediat atenția asupra lor. Se spune că plantele de bumbac au beneficii reale pentru înfrumusețarea tenului, scrie Insider.

Totuși plantele de bumbac pot atrage praful și pot fi greu de curățat. În arta Feng Shui acestea se află pe lista plantelor ghinioniste. Se crede că aceste plante au o energie negativă și că atrag ghinionul în viața celor care le pun în casă.

Mai mult, specialiștii spun că plantele de bumbac nu ar trebui incluse în buchetele de la evenimente tocmai din cauza energiei lor negative.

Calele

Calele sunt flori superbe, dar care au o vibrație scăzută. Arta Feng Shui spune că aceste plante nu ar trebui incluse niciodată în buchetul miresei. De multe ori sunt asociate cu florile care sunt aduse la înmormântări.

Specialiștii în Feng Shui recomandă evitarea calelor în casă pentru a evita energia negativă din căminul familiei. Dacă ești interesată de arta Feng Shui, uite câteva sfaturi simple și utile pentru a-ți decora casa pentru a atrage în viața ta norocul și prosperitatea.

Ficusul

Ficusul poate arăta extraordinar într-o încăpere. Acesta este impunător și înfrumusețează imediat o cameră. Conform specialiștilor de la Magic Bricks, această plantă nu ar trebui adusă în casă. Energia scăzută a Ficusului poate atrage cu sine stagnarea și ghinionul.

Cactusul

Sigur și tu ai avut la un moment dat în viață o plantă de cactus. Cactusul este ideal în special pentru persoanele care nu petrec foarte mult timp acasă. Nu este pretențios și nu are nevoie de foarte multă atenție pentru a rezista.

Cu toate acestea, în arta Feng Shui se află pe lista de plante care atrag ghinionul. Unii specialiști sunt de părere că aceștia au energii negative și pot face oamenii să se simtă mult mai anxioși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.