Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i-a transmis Hagi junior lui Tătărușanu după transferul acestuia la Nantes

www.digisport.ro
Ianis Hagi Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătăruşanu se desparte de Fiorentina după trei sezoane, urmând să ajungă sub comanda lui Claudio Ranieri, la FC Nantes. Ianis Hagi, care a beneficiat de sprijinul portarului naţionalei României pentru a se adapta în Italia, i-a transmis un mesaj deja fostului său coechipier.

"Succes, prietene! Multe mulţumiri. Un mare om şi o persoană deosebită", a scris Hagi jr. pe Twitter, după ce Fiorentina a anunţat oficial plecarea goalkeeperului de 31 de ani în Ligue 1.

Tătăruşanu şi Ianis au avut o relaţie foarte bună. "Hagi este ca un frate mai mic pentru mine. Vine des să mânânce la mine acasă", spunea fostul stelist, într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport în luna aprilie, conform Digisport.ro.

Citește și: Un neamț în apărarea celor de la FCSB: Pe cine e aproape să transfere Gigi Becali - FOTO

Transferat gratis pe Artemio Franchi în 2014, după ce contractul său cu Steaua a ajuns la final, Tătăruşanu a devenit titular indiscutabil după ce brazilianul Neto a refuzat să-şi prelungească înţelegerea şi a semnat cu Juventus.

Cu toate acestea, Fiorentina va miza din stagiunea viitoare pe Marco Sportiello, adus în iarnă de la Atalanta, astfel că românul a fost anunţat că va fi doar rezervă.

După ce varianta unui transfer la Torino a picat, piemontezii semnând cu Salvatore Sirigu, Ciprian Tătăruşanu a ajuns la un acord cu echipa care a încheiat ultima ediţie a Ligue 1 pe locul 7.

Până acum, patru jucători români au evoluat pentru "canari" - Viorel Moldovan, Florin Bratu, Claudiu Keşeru şi Bănel Nicoliţă.

Nantes are opt titluri ale Franţei, ultimul câştigat în 2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.