Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce le transmite Zgonea parlamentarilor care au tinut ieri o sedinta in aer liber

dolha melescanu

Comisia pentru romanii din afara tarii a vrut sa tina o sedinta miercuri la care sa il audieze pe ministrul de Externe Teodor Melescanu pe tema votului din diaspora. Insa conducerea Caemerei Deputatilor a precizat ca aceasta sedinta incalca regulamentul Camerei Deputatilor, iar deputatii din comisie si-au tinut sedinta in fata Parlamentului, in aer liber.

Presedintele Camerei Deputatiilor Valeriu Zgonea a declarat ca nimic nu ii impiedica pe acesti deputati sa tina sedinta in Parlament, dar ca aceasta activitate nu ar fi putu fi una formala pentru ca incalca regulamentul.

"I-am văzut pe cinci colegi, ieri (miercuri - n.r.), în faţa Parlamentului, toţi de la opoziţie, care s-au plimbat prin patru-cinci partide, care au trimis o informare la Biroul Permanent şi plângeau în faţa jurnaliştilor că nu i-a primit nimeni în Parlament. Păi, cine să-i primească? Au birouri, au sala de şedinţe, cheia este la femeia de serviciu, ce, trebuie să-i primească cineva? Sunt aleşi. Ah, nu poţi să desfăşori activitatea? Normal. Pentru că toţi respectăm legea şi Regulamentul. Şi trebuia să facă o cerere către Biroul Permanent pe care, azi, Biroul se va reuni, aşa cum v-aţi obişnuit în ultimii ani de când eu conduc Camera Deputaţilor, pentru a trimite la Comisia juridică dosarul primit de la ministrul Justiţiei în cazul dlui deputat Roşca. Şi vom discuta această informare", a precizat Zgonea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.