Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ce n-a făcut primarul, face Patriarhul: Într-un București fără brad de Crăciun, Patriarhul a adus unul uriaș din Bucovina

Nicușor Dan i-a lăsat pe bucureșteni, pentru a doua oară în ultimii 30 de ani, fără căldură și apă caldă. Însă, primarul ales să salveze Bucureștiul a decis că oamenii pe care îi conduce nu merită nici străzi reparate, nici trafic decongestionat, dar... nici pom de Crăciun. Pentru prima dată, Bucureștiul nu are un brad ca orice capitală europeană, iar orașul nu mai are nici celebrele luminițe care încântau atât locuitorii capitalei, îndeosebi copiii, cât și vizitatorii.

Pariarhul Daniel a decis să le aducă o bucurie celor care și-ar fi dorit un brad de Crăciun, așa că a adus, tocmai din Bucovina, unul care să fie simbol al Crăciunului. Astfel, credincioșii care vor urca Colina Bucuriei vor fi întâmpinați de un brad împodobit și luminat, așezat cu ocazia Sărbătorii Crăciunului între Catedrala Patriarhală și clopotniță.

Bradul, înalt de 12 metri, a fost donat de către părintele arhimandrit Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna, din județul Suceava. În această seară, bradul va fi luminat prima dată, el putând fi admirat de bucureștenii care urcă spre Catedrala Patriarhală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.