Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nu s-a văzut la televizor: Cum și-a bătut joc Victor Ponta de Liviu Dragnea / VIDEO

ponta dragnea

Victor Ponta și Liviu Dragnea nu mai sunt deloc prieteni! Ponta îi cere mereu sprijinul public, iar Dragnea zice că nu-l va schimba din funcția de premier. De ce e nevoie de o confirmare de fiecare dată când apar împreună e o întrebare la care nu avem răspuns.

Citește și: Victor Ponta pleacă din România: Unde este primit premierul

Un episod interesant între cei doi s-a petrecut la Târgu-Jiu. Victor Ponta a spus că rămâne premier atâta timp cât are sprijin, dar nu mai mult de sfârșitul lui 2016, până la alegerile legislative. ”După aceea, și dacă mai sunt dorit, nu rămân eu.”, a spus Ponta, lăsând să se înțelegă că și acum e în funcție nu pentru că ar vrea, ci pentru că așa dorește coaliția. Răspunsul lui Dragnea l-a ”băgat sub masă” pe premier: ”Ar fi cam mult, totuși!”. Ca să se vadă că a fost o glumă, Dragnea l-a bătut prietenește pe umăr.

Însă, premierul nu a rămas dator. I-a întors-o ca la Gorj. În timp ce Dragnea spunea că e posibil să nu fie ales președinte al PSD la Congres dacă nu primește 50% + 1 din voturi, Ponta a replicat: ”Căutăm o posibilitate!”. Însă, umilința totală pentru Dragnea a venit cu un alt gest. Ponta l-a lăsat singur în timpul conferinței. Premierul a răspuns la o întrebare dedicată lui Dragnea, iar apoi s-a ridicat și a plecat, alături de ceilalți lideri PSD. Dragnea a rămas singur la masă, de vorbă cu jurnaliștii. ”Eu răspund!”, a spus președintele interimar al PSD.

Cele două episoade le puteți vedea în clipurile de mai jos.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.