Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nu se oferă niciodată în dar. Ce semnificație are și ce riști să pățești

ceas

Ce nu se oferă niciodată în dar. Ce semnificație are și ce riști să pățești

Superstițiile spun că nu este bine să oferi un ceas cadou. Un cuplu căsătorit sau doar îndrăgostiți vor fi amenințați de o ceartă sau chiar cu sfârșitul relației, în momentul în care limbile ceasului se opresc.

De-a lungul timpului, se spune că primii care au hotărât să nu dea cadou un ceas au fost chinezii. Aceștia consideră că este un lucru periculos care aduce schimbare, pentru că oferirea unui astfel de cadou va schimba cursul vieții, scrie click.ro

Puteți oferi un ceas pentru o zi de naștere fără nicio teamă fratelui, tatălui, colegului de muncă, șefului. Dar în ceea ce privește bărbatul iubit, totul depinde dacă crezi sau nu în această superstiție.

Cadouri pentru soție sau iubită

Nu ai nevoie de un buget uriaș pentru a alege un cadou inspirat. Este foarte important să ştim ce daruri să alegem pentru cei dragi. Pentru a veni în ajutorul celor care încă nu știu ce cadouri să aleagă vă oferim câteva sugestii.

Pentru soție sau iubită, bărbații pot alege lucruri obișnuite, nu neapărat daruri extravagante. Orice atenție oferită cu dragoste aduce mare bucurie în sufletul celui care o primește.

Trusele de cosmetice și parfumurile sunt perfecte pentru femei. Dacă soția sau iubita adoră să se aranjeze, alege să-i cumperi e produse cosmetice de calitate.

De asemenea, un articol vestimentar este întotdeauna binevenit la reprezentantele sexului frumos.

Cei care doresc să impresioneze și dispun de un buget consistent pot cumpăra bilete de vacanță într-o locație exotică. Însă nici cu un bilet la teatru nu vei da greș.

De asemenea, dacă soția este pasionată de lectură, cadoul poate fi o carte scrisă de autorul ei preferat. Pentru ca surpriza să fie și mai mare, cartea poate să fie semnată, cu o urare sau un mesaj emoționant lăsat fie pe prima pagina, fie pe ultima.

Cu ce îți surprinzi soțul

Pentru că nu sunt atât de pretențioși, alegerea unui cadou pentru soț sau iubit este, de multe ori, o alegere ușoară. Aceștia au o mulțime de hobby-uri care te pot inspira atunci când alegi darul.

Un accesoriu pentru vin sau un set complet pentru băuturi, un tirbușon electric, un dozator de vin sau bere, dar și un decantor de vin sunt câteva idei de cadouri.

Totodată, o borsetă sau un portofel pot fi mereu utile în viața partenerului tău.

Iubitorii de fotbal vor aprecia foarte mult să primească un pahar de bere personalizat pe care să fie inscripționate numele sau inițialele numelui lor.

Cei pasionați de domeniul tehnologic și gaming se vor bucura să primească drept cadou un joc pentru PlayStation sau un ceas smart.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.